Mezzosopraan

Mezzosopraan Sandra van den Brand heeft een warme, flexibele stem en zingt bij presentaties, kerkdiensten en evenementen, waarbij ze kwa repertoire aansluit bij het thema. 

Sandra is Klassiek afgestudeerd, maar heeft affiniteit met diverse genres. Zij heeft veel concerten gegeven, waarbij er naast klassieke aria’s ook musicalsongs werden uitgevoerd, gospels klonken of populaire liederen ten gehore werden gebracht. 

Sandra trok vanaf 2004 met Trio Pastiche, een sopraan, mezzosopraan en een pianist,  rond in Nederland met zelfgeschreven mini-opera’s. Vanaf 2007 zong Sandra met alt Bärbel Nieuwenburg prachtige duetten van Brahms en Rossini die zij vertolkten in diverse Culturhäuser in Duitsland. Sandra zong in de opwekkingsband en zong op vele CD’s. In 2008 kwam haar eigen CD met zelfgeschreven en -gecomponeerde gospelliederen uit. In 2011 en 2012 trad Sandra op in diverse theaters door heel Nederland in opdracht van Passage voor de Kunstkaravaan. Sandra zong hierbij zowel eigen werk, speelde toneel, voerde blokken uit met negrospirituals en zong colloratuuraria’s van Händel. Bij de theatertournees werd Sandra begeleid door concertpianist Jacco Lamfers.

Momenteel werkt Sandra van den Brand samen met altvioliste Rosalinde Kluck (www.DuoSaron.nl), met diverse pianisten of zingt met orkestbanden. 

Boeken van een concert