Zang- en muziekles

“muziek maakt slim en zingen maakt je blij!”

Zangles

Volg zangles bij Sandra van den Brand in de zangstudio in Den Haag of op het CKC in Zoetermeer. 

Tijdens de eerste (proef)les bespreken we jouw doelen wat betreft zang, maar eventueel ook voor solfège. Sandra geeft zangles aan beginners en gevorderden, privé, duo’s en groepslessen of koren. 

We bespreken je voorkeuren wat betreft repertoire, doen een stemtest en gaan praktisch aan de slag. Na enkele ademoefeningen en inzingoefeningen geeft Sandra tips om je ademgebruik te optimaliseren en je stemkwaliteit te verbeteren. Vervolgens passen we dit toe bij het zingen van een lied. Sandra begeleidt je tijdens de les op de vleugel en biedt door het jaar heen diverse uitdagingen aan zoals zingen op een groepsles of meewerken aan een uitvoering. 

Voor tarieven of het maken van een proefles vind je hier meer informatie.

Muziekles

De muzieklessen van Sandra van den Brand zijn vol afwisseling, spel en uitdaging. Kinderen leren mooi zingen, noten lezen, bewegen op muziek en samen instrumenten bespelen!  Het is mogelijk om met een workshop of lessenreeks aan te sluiten bij een thema van het seizoen, van de school of juist bij een vak, zoals Engels. Tijdens de voorbespreking hoort Sandra graag welke facetten de school belangrijk vind om mee te nemen in de lesinhoud en maakt dan een workshop of lessenreeks op maat.

Contactformulier